Treba li vašem djetetu Baby Gym?

Kada dođe bebica kreće radost i veselje, hranjenje, igranje, mijenjanje pelena, uspavljivanje, presvlačenje, pa tako u krug. I tako je to slatko, dolaze gosti svi ste sretni i razdragani no nakon nekog vremena shvatite da ste možda previše okupirani bebom, vi kao roditelj više ne možete održavati svoje svakodnevne obaveze koje ne uključuju bebicu. Kuhanje, spremanje, pranje, peglanje, i tako dalje.

Dijete je i dalje ovdje, ono želi svoje vrijeme za zabavu i igru. Kako bi bebici pružili mogućnost da se igra, istražuje i zabavi definitivno je kupovina baby Gym-a to jest teretane.

Što je to zapravo Baby Gym?

Baby Gym je podloga s okvirom na koji se postavljaju razni zanimljivi elementi koje se sastoje od dječjih igračaka i zvečki.

Kako bi djetetu bilo ugodno u ležećem položaju dok se igra s raznim  igračkama, ogledalcima i svim ostali uključenim u teretanu zaslužna je debela podloga.

Svrha teretane je da s dijete zabavi i razvije svoje sposobnosti, a ujedno da se roditelji također malo opuste. Kako dječja teretana može pomoći vašem djetetu da odraste?

Igra je jedna od najvećih potreba svakog djeteta, a uz mnoge druge čimbenike, cjelokupni psihomotorni razvoj djeteta ovisi o igri. Dječja teretana od najranije dobi mogu osigurati svakodnevno učenje i mentalni razvoj.

Pronađite sve za bebu u Pčelici.

Objavljeno dana